A de beauté - professionele service

Cosmeceuticals

cosmeceuticals
Arma-Lift | Niet-invasieve huidlifting

Probleem: ouderdomsverschijnselen, uitgesproken neusplooien, rimpels, verslapte spieren rond de kin en wangen.

Resultaat: een betere teint en verhoogde elasticiteit, verminderde zichtbaarheid van rimpels, minder diepe en minder uitgesproken neusplooien en marionetlijnen (hangende mondhoeken), herstel van de gezichtscontour; de huid is beter gehydrateerd en heeft een helderdere en egalere teint en textuur.

€110
Eu Seb | Modern alternatief voor de verzorging van de probleemhuid, zonder zuren en retinol

Probleem: een vette en problematische huid, acne, terugkerende ontstekingen en uitslag, verwijde poriën, comedonen (mee-eters).

Resultaat: verminderde aanwezigheid van ontstekingsprikkels, remming van het ontstekingsproces, een minder vette huid, kleinere poriën, herstel van het microbioom van de huid; de huid is beter gehydrateerd en heeft een helderdere en egalere teint en textuur.

€110
Hydra-Fill | Niet-invasieve rimpelvuller met diep hydraterende werking

Probleem: een droge en gedehydrateerde huid in het gezicht en de halsstreek, verhoogd transepidermaal vochtverlies als gevolg van huidveroudering of beschadiging door externe factoren, zoals roken en overmatig zonnen.

Resultaat: herstel van de vochtbalans, elasticiteit en barrièrefunctie van de huid; uitvlakking van kleine rimpeltjes, kalmering van de huid en verhoogde resistentie tegen externe prikkels; verminderde zichtbaarheid van bloedvaten; de huid heeft een helderdere en egalere teint en textuur.

€110
Lipo-Oval | Behandeling tegen vetophopingen en wallen in het gezicht

Probleem: overmatige vetophopingen in het gezicht, dubbele kin, verslapte spieren rond de kin en wangen als gevolg van overgewicht.

Resultaat: afname van de zwelling en het volume van de vetophopingen, herstel van de gezichtscontour, een betere teint; de huid is beter gehydrateerd en heeft een helderdere en egalere teint en textuur.

€110
Red-Apax | ’s Werelds eerste neurocosmetische behandeling tegen roodheid en overgevoeligheid van de huid

Probleem: een gevoelige, snel rood wordende huid, hyperemie, couperose, atopisch eczeem, een beschadigde huid na een laserbehandeling of chemische peelings, overmatig blozen tijdens de menopauze.

Resultaat: een snelle vermindering van hyperemie en herstel van het comfort, de vochtbalans en de gladheid van de huid; versnelde genezing na huidbeschadiging, minder hevige reacties van de bloedvaten.

€110
Myo-Fix | Niet-invasieve correctie van expressielijnen

Probleem: expressierimpels in de kin- en wangstreek, neusplooien, rimpels rond de lippen.

Resultaat: minder uitgesproken expressielijnen, een zachtere mimiek, een betere teint, een strakkere gezichtscontour; de huid is beter gehydrateerd en heeft een helderdere en egalere teint en textuur.

€120
Carboxytherapie Mediplorer

Dit is een comfortabele en veilige cosmetische behandeling, waarna de huidskleur en elastiteit onmiddellijk toenemen, de textuur verbetert en het gevoel van een “ademende” gezichtshuid verschijnt.

€115