A de beauté - professionele service

lichaamsverzorging

Behandelingen
Lichaamspeeling

Deze klassieke behandeling verwijdert op een zachte maar doeltreffende manier dode huidcellen en activeert de huidvernieuwing.

Bij A de beauté kun je kiezen uit verschillende peelingproducten die elk hun eigen textuur, effect en geur hebben. Eén ding hebben ze echter gemeen: na de peeling voelt je huid fluweelzacht en glad aan, alsof je net terug bent van een vakantie in een van de beste kuuroorden ter wereld.

€40
Lichaamspakking

Een crémepakking is een zachte, luxueuze verzorging voor je huid. Je huid wordt zijdezacht en glanst weer mooi. Zelfs als je een droge huid hebt, voelt die na een pakking weer zacht, elastisch en gehydrateerd aan. De smeltende structuur en de speciaal voor jou geselecteerde geur brengen je geest en zintuigen in harmonie en geven je huid haar onberispelijke uitstraling terug!

€45
Indonesisch spa-ritueel

Deze unieke behandeling is geïnspireerd door eeuwenoude Indonesische schoonheidsrituelen die je energiebalans herstellen en op die manier je lichaam en geest een gezondheidsboost geven. Het exotische spa-ritueel bestaat uit een volledige lichaamsmassage in combinatie met ademhalingsoefeningen. De authentieke, subtiele geur van jasmijn en sandelhout zorgt voor een ontspannende en onvergetelijke sfeer. Kiezen voor dit ritueel is kiezen voor harmonie, balans en sensualiteit – en voor jezelf!

€80
Spa-ritueel Secrets de Sothys

Exclusiviteit, sensualiteit en holisme: dat zijn de sleutelwoorden van het elegante en stijlvolle lichaamsritueel Secrets de Sothys dat zorgt voor een diepe reiniging van de huid. Het ritueel heeft een verjongend effect en brengt je lichaam weer in balans. De luxueuze geuren, zijdezachte omhullende texturen en de modellerende en ontspannende massage staan garant voor een ware genotservaring!

€100
Relaxerende massage van de rug, hals en schouders

Als je een hoofdzakelijk zittend leven leidt, heb je waarschijnlijk vaak last van stijfheid in je rug en halsstreek. Laat dit vervelende ongemak niet aanslepen, kom naar A de beauté voor een relaxerende massage!

Een rugmassage heeft een ontspannend effect en neemt stress en vermoeidheid weg. Je zult het zien: al na enkele sessies merk je het verschil en voel je je veel beter!

€35