A de beauté - professionele service

gelaatsverzorging

gelaatsverzorging
Arma-Lift | Niet-invasieve huidlifting

Probleem: ouderdomsverschijnselen, uitgesproken neusplooien, rimpels, verslapte spieren rond de kin en wangen.

Resultaat: een betere teint en verhoogde elasticiteit, verminderde zichtbaarheid van rimpels, minder diepe en minder uitgesproken neusplooien en marionetlijnen (hangende mondhoeken), herstel van de gezichtscontour; de huid is beter gehydrateerd en heeft een helderdere en egalere teint en textuur.

€110
Eu Seb | Modern alternatief voor de verzorging van de probleemhuid, zonder zuren en retinol

Probleem: een vette en problematische huid, acne, terugkerende ontstekingen en uitslag, verwijde poriën, comedonen (mee-eters).

Resultaat: verminderde aanwezigheid van ontstekingsprikkels, remming van het ontstekingsproces, een minder vette huid, kleinere poriën, herstel van het microbioom van de huid; de huid is beter gehydrateerd en heeft een helderdere en egalere teint en textuur.

€110
Hydra-Fill | Niet-invasieve rimpelvuller met diep hydraterende werking

Probleem: een droge en gedehydrateerde huid in het gezicht en de halsstreek, verhoogd transepidermaal vochtverlies als gevolg van huidveroudering of beschadiging door externe factoren, zoals roken en overmatig zonnen.

Resultaat: herstel van de vochtbalans, elasticiteit en barrièrefunctie van de huid; uitvlakking van kleine rimpeltjes, kalmering van de huid en verhoogde resistentie tegen externe prikkels; verminderde zichtbaarheid van bloedvaten; de huid heeft een helderdere en egalere teint en textuur.

€110
Lipo-Oval | Behandeling tegen vetophopingen en wallen in het gezicht

Probleem: overmatige vetophopingen in het gezicht, dubbele kin, verslapte spieren rond de kin en wangen als gevolg van overgewicht.

Resultaat: afname van de zwelling en het volume van de vetophopingen, herstel van de gezichtscontour, een betere teint; de huid is beter gehydrateerd en heeft een helderdere en egalere teint en textuur.

€110
Red-Apax | ’s Werelds eerste neurocosmetische behandeling tegen roodheid en overgevoeligheid van de huid

Probleem: een gevoelige, snel rood wordende huid, hyperemie, couperose, atopisch eczeem, een beschadigde huid na een laserbehandeling of chemische peelings, overmatig blozen tijdens de menopauze.

Resultaat: een snelle vermindering van hyperemie en herstel van het comfort, de vochtbalans en de gladheid van de huid; versnelde genezing na huidbeschadiging, minder hevige reacties van de bloedvaten.

€110
Myo-Fix | Niet-invasieve correctie van expressielijnen

Probleem: expressierimpels in de kin- en wangstreek, neusplooien, rimpels rond de lippen.

Resultaat: minder uitgesproken expressielijnen, een zachtere mimiek, een betere teint, een strakkere gezichtscontour; de huid is beter gehydrateerd en heeft een helderdere en egalere teint en textuur.

€120
Carboxytherapie Mediplorer

Dit is een comfortabele en veilige cosmetische behandeling, waarna de huidskleur en elastiteit onmiddellijk toenemen, de textuur verbetert en het gevoel van een “ademende” gezichtshuid verschijnt.

€115
Japanse gezichtsmassage Zogan

Wist je dat je gezicht evenveel behoefte heeft aan een massage als je lichaam? Echt waar! De Japanse massagetechniek Zogan heeft een diepe inwerking op de gezichtsspieren. Zwellingen verdwijnen, rimpels worden minder diep en je huid wordt elastischer. Eventuele neusplooien worden gladgestreken, je gezicht krijgt scherpere contouren en je huid ziet er weer beter uit.

€35