A beauté - professionele service

gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging
Revitaliserende detoxbehandeling

Deze intensieve detoxkuur reinigt, ontgift en revitaliseert de huid. De unieke bestanddelen van Sothys en de exclusieve massagemethode Sothys Digi-Esthétique, die gestoeld is op de principes van de reflexologie, stimuleren de activiteit van de huidcellen en zorgen ervoor dat de huid mooi en jong blijft.

€89
Sothys Soin Thermale Spa voor de gevoelige huid

Sothys Soin Thermale Spa is een verzachtende behandeling voor de gevoelige huid op basis van Spa-water. Ze beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en neemt roodheid, beschadigingen door verbranding, trekkerigheid en andere ongemakken weg. De behandeling bevordert het herstel en de vernieuwing van de huidcellen, versterkt de bloedvaten en vermindert de gevoeligheid van de huid.

€81
Spa-ritueel Secrets de Sothys

Bij deze exclusieve behandeling staan geavanceerde cosmeceutische technologie en een holistische benadering centraal. Het resultaat is een elegant en stijlvol verzorgingsritueel voor het gezicht waarin sensualiteit en technische vooruitgang samengaan. De sublieme geuren, zijdezachte omhullende texturen en speciale massagetechniek bezorgen je een ware genotservaring. De behandeling bestaat uit verschillende stappen, waaronder een cryomassage, en de gebruikte producten bevatten ultrageconcentreerde actieve bestanddelen. Na dit Spa-ritueel zie je er vijf jaar jonger uit!

€150
Cryobehandeling voor de ogen

Deze uitgebreide professionele verzorging gaat rimpels, donkere kringen en wallen tegen. De huid rond de ogen wordt gelift en ziet er weer jong en stralend uit. Een doeltreffend serum met vitaminecomplex maakt rimpels glad. Een massage in drie stappen met de exclusieve porseleinen lepels van Sothys geeft je een aangenaam ‘ijzig fris’ gevoel en vermindert zwellingen. Een masker verrijkt met polysachariden van haver en patches die onder de ogen worden aangebracht zorgen voor een onmiddellijk liftend effect. Alle sporen van vermoeidheid verdwijnen en je herwint je natuurlijke schoonheid.

€56
Japanse gezichtsmassage Zogan

Wist je dat je gezicht evenveel behoefte heeft aan een massage als je lichaam? Echt waar! De Japanse massagetechniek Zogan heeft een diepe inwerking op de gezichtsspieren. Zwellingen verdwijnen, rimpels worden minder diep en je huid wordt elastischer. Eventuele neusplooien worden gladgestreken, je gezicht krijgt scherpere contouren en je huid ziet er weer beter uit.

€35
Wenkbrauwverzorging (correctie en kleuring)
€30
Wenkbrauwcorrectie
€10
Wimperkleuring
€10